Kategorier
Restaurang

After work på Kungsholmen med bra mat och dryck

Alla vet att After work på Kungsholmen är viktigt. Livet handlar inte bara om work utan det finns ett “efter”. Umgås med kollegor och annat löst folk är kul.

Vad vore livet utan arbete eller annan lämplig sysselsättning? Många vet vad detta innebär. Det innebär tristess och en riktigt dålig ekonomi. Har man ett jobb har man sysselsättning och förhoppningsvis även ett gäng glada kollegor. Det sociala är viktigt även om man inte hinner prata igenom allting alla dagar.

Klart är att man är förstås inte på arbetet för att prata och skvallra men man önskar nog ibland att man kunde umgås mer med arbetskamraterna. Och det kan man ju faktiskt. Man kan, till exempel, ordna en after work på Kungsholmen och få en helkväll tillsammans. Tänk när alla veckans händelser ska avhandlas – vad roligt man kan ha.

After work på Kungsholmen är mer än bara prat

Nu skulle man ju kunna hyra en lokal och bara prata, kan man tänka. Men nää. Alla evenemang där människor träffas och umgås innehåller förstås mat och dryck. Det är sedan gammalt. Man äter tillsammans och njuter och har kul. Sen ska man bara hitta det perfekta stället för after work på Kungsholmen.

Kollegorna är justa men de har olika preferenser. Det har ju alla människor. De är köttätare eller de gillar fisk och skaldjur. Eller så äter de enbart vegetariskt. Alltså behöver man finna en restaurang som tillhandahåller mat som passar alla. En japansk izakaya klarar av allt det. Drycken brukar alltid ordna sig.