Kategorier
Restaurang

Julbord Sundbyberg – fördelar och nackdelar 

Att man som företag vill bjuda de anställda på ett julbord i Sundbyberg är långt ifrån ovanligt. För många så handlar det om en självklarhet och en tradition som alltid ska fullföljas. För andra företag så handlar det mer om att det är en kostnad som man gärna drar in – ett julbord ses som en onödig utgift och lite av en relik som hör svunna tider till. Det finns definitivt vissa poänger oavsett vilket läger man tillhör. 

Vi tänkte här nedan gå igenom de fördelar och de nackdelar som finns i att välja att bjuda på ett julbord i Sundbyberg – och vi börjar med fördelarna: 

  • Stärker moralen. Genom att bjuda på ett julbord så höjer man moralen hos de anställda. Det är ett sätt att visa uppskattning och att summera ett år. Julbordet blir en avslutning, men även en nystart! 
  • Lojalitet. Ett julbord i Sundbyberg är mer än bara en middag. Det är en gest som betalar tillbaka sig i form av lojalitet. Du visar uppskattning och du får igen detta i form av en stark vi-känsla och personal som vill arbeta hårt för din skull. 
  • God mat! Ett julbord handlar givetvis också om att man får äta riktigt god mat och ta del av våra svenska delikatesser. Här handlar det dock också om att välja rätt restaurang och säkerställa att det serveras mat av högsta kvalitet. I vissa fall så är det inte alls värt pengarna! 

Nackdelar med julbord: 

  • Maten. Som sagt ovan, i vissa fall så är maten riktigt dålig och kommer dessutom med en hög prislapp. Det ligger på ditt ansvar i att hitta en restaurang som lagar allt från grunden och med den kärlek som krävs. Tänk även på att miljön ska vara den rätta. 
  • Fylla. Tyvärr spårar många julbord ur och förvandlas till rena backanaler och fylleslag. Se till att klargöra vad som gäller – och se även till att tillgången till alkohol är begränsad.