Kategorier
Okategoriserade

Hyra buss i Stockholm förhöjer tillvaron

Ska man göra något för personalen blir det ofta teambuilding och middag. Trevligt, men det finns annat att förgylla tillvaron med. Ett sätt är att hyra buss i Stockholm och ge sig ut i landet.

Kristian ville ta med hela sitt kontor på en resa. De hade haft några tuffa år och de anställda behövde känna att de var guld värda för honom. Men en fest känns så förlegat. Visst skulle det bli mat, men han ville göra någon mera.

Han mindes plötsligt att en kompis som jobbade på Ekman Buss berättat om en resa de brukade göra till Visingsö. Det kanske kunde vara något som passade, tänkte han och tog fram mobiltelefonen

Hyra buss Stockholm – Visingsö

Samtalet hade varit mycket givande. Bussbolagets anställde berättade om turen. Att de hade guidad tur med häst och vagn på ön. En härlig lunch på Solbacken. Men det som resenärerna oftast pratade om på hemvägen var besöket i Gränna, där de stannade till för att besöka en riktig polkagrisfabrik.

Man glömmer aldrig den förvånansvärda mjukheten i de varma polkagriskaramellerna, sa mannen i telefonen, och skrattade till av vad som troligtvis var ett eget minne.

Det här lät fantastiskt. Bussen skulle plocka upp och släppa av på flera ställen så att personalen slapp ta sig in till Stockholm. Dessutom kunde de stanna till på vägen hem för middag, något som han kunde fundera på.

Nästa projekt skulle bli att hitta en trevlig restaurang. Kristian kunde inte komma ihåg när han senast hade haft så här roligt.